Post by tersunelesce on Feb 6, 2022 7:55:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nameless Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nameless Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше балів ▞▞▞
▞▞▞ Nameless Cat 2022 version ▞▞▞
Одна з найкращих ігор, у які я грав досі. У грі є знання, управління просте, хоча рівні можуть бути важкими для ДЕЯКІХ людей, але це, безумовно, не неможливо. Історія була цікавою, особливо фінал.
Nameless Cat Actie cken
Гарна гра, але вона переносить більше стресу, ніж розваги. Я б описав це як гру типу catbird з подібними елементами керування, світами та іншими подібними місцями, але Catbird було не таким складним. З іншого боку, я застряг у цій програмі протягом останнього місяця. Рівні розроблені так, щоб бути складними, але якщо вони настільки засмучують, що змушують гравця відкласти гру більше ніж на місяць, навіщо турбуватися?
Мені дуже сподобалася ця гра, вона не настільки передбачувана, вона цікава, мені подобається історія, і мені сподобалося майже все, Єдина проблема, яку я знайшов, полягає в тому, що через деякий час гра навіть не відкривалася, і я намагаюся її відкрити як протягом 2 тижнів, це засмучує, тому що я вже пройшов довгий шлях, і тепер мені потрібно починати з нуля, тому що мені довелося його видалити ).
Я видаляю цю гру через Boss 1 BYE FOREVER. Кожен вміст у цій грі ЗНИКАЄ, тому що його можна розблокувати ТІЛЬКИ, якщо ви перемогли боса 1, і НЕМАЄ СПОСІБІВ ПРОПУСТИТИ. БАЙ
«Безіменный кіт» — дивовижна гра! Це так цікаво. Історія така красива і сумна. Герої такі гарні та веселі. Всі рівні вражаючі, деякі з них складні, але це робить його цікавішим. Мелодії спокійні. Я люблю цю гру. Колись я зіграю і закінчу це знову. Просто хочу сказати, чудова робота, хлопці!!! ♡♡♡
Завантажити Nameless Cat - Останню Версію 1.8.0 Для Android Від Kotoba Games - Відправляйтеся в подорож як кішка, щоб шукати спосіб повернутися до свого
Nameless Cat Actie mks
Прекрасна, неймовірна гра :3 дякую Мені дуже сподобалося. Піксельний стиль, грана музика, грати просто. А ще це кошеня запало мені в душу. Просто дякую всім, хто робив цю гру.
Я б поставив цій грі п’ять зірок, якби ви могли виправити кнопку вгору. для проходження деяких рівнів потрібна вічність, тому що моя кнопка вгору не реагує, коли мені це потрібно. З іншого боку, ЦЯ ГРА ПРЕКРАСНА!
Nameless Cat Actie xqp
це не E гра, це має бути T для підлітків тонна лайливих слів трохи сексуального змісту, хоча це веселий платформер
A nameless kitten who stumbled upon a strange world, embark on an action-packed journey through the fantasy realm to return to its owner's embrace.
Гарна гра, але. ЗАБАТО ВАЖКО. Мовляв, ЯК ВИ ДУМАЄТЕ, КОХТО МОЖЕ ТАК ЗРОБИТИ. Я буквально плачу від гніву
Його шлях до важкого
Ця гра дуже весела, але я ненавиджу Checkpoint, нам потрібно спочатку подивитися відео, але воно занадто довге, я даю 2 зірки
Метод. рек. ЛАТ Лук'янченко І.О..pdf - Університет ...
Пісню на телефон безплатно. ... Adventure time the secret of the nameless kingdom скачати торрент на пк. ... The cat empire кухня завантажити.
Чудовий і складний платформер. Саундтрек був чудовий. Пізніші рівні мають білий палац зі складності Hollow Knight, хоча не настільки важкий, як шлях болю. Лол. Бої з босами також були гарними та складними. Єдина чесна наріка: я хотів би, щоб було більше рівнів.
Гірше того, гра чудова
як часто розробники закінчували справу з босом? Б’юся об заклад, що ні. бо це неможливо.
The Innsmouth Case is Out Now on Xbox ...
Здається, це було б так весело... Якби управління працювало. Будь ласка, виправте їх, щоб він завжди стрибав і рухався, коли я цього хочу
Nameless Cat მძაფრსიუჟეტიანი brsw
Зазвичай не коментуйте, але ця гра чудова, і мені подобається художній стиль і фонова музика! Супер мило і весело грати! Сподіваюся побачити більше подібних ігор!
Nameless Cat Laga xmae
Неможливо отримати пропуск боса
Мила гра, але чи потрібно використовувати нецензурну лексику? Прийшов до церкви, і Восьминіг сказав, GD. Чому?!
Stickman Revenge: Demon Slayer Hành động fezn
Nameless Cat Actie cken
Елементи керування, фізика та імпульс трохи безглузді. Що важливо для гри платформер
Не буду брехати, це хороша гра, але головоломки такі ВАЖНІ. Чи можна більше не ставити пастки, бо бос-монстр уже переслідував мене, навіщо ставити пастки? Ніби я помирав СТО разів, і ви можете розмістити рекламу в кожному кінці гри, а не в середині вмирання в грі? Я знаю, що ти намагаєшся отримати щось, але це дуже засмучує. У всякому разі, удачі в майбутньому.
Чудова гра. Мені насправді дуже подобається, коли я розмовляю по телефону, перше, що я роблю, це граю в дуже гарну гру безіменний кіт, але причина, чому я дав тобі чотири зірки, полягає в тому, що я легко злюся через цю гру, так що так, це просто для того, щоб я сильно намагався обдурити на YouTube, але як вони просто стрибають на гриби і люблять йти на цю дошку дуже важка гра, якась приємна
сміття. Рівень 1-15 буквально неможливий. Я зробив понад 30 спроб, жодній не вдалося виграти. Коли я так близький до перемоги, бос встигає мене з’їсти
Ця гра дивовижна ⟟ люблю персонажів і історію, рівні складні. ⟟ ще не пройшов перший рівень 15, що дратує і кілька разів змушувало мене розлютитися. Але крім цього ⏃ хороша гра і ⟟ рекомендую її
Nameless cat otro más para la lista. Juan 8 місяців тому. gracias amigo etaba buscando para mi chromebook. David Ahumada Roman 8 місяців тому.
Гра виглядає акуратно, але річ nft просто відвернула мене
Найгірша гра з коли-небудь створених